Eroare medicală: Două fete de 12 ani din Rusia au aflat că au fost schimbate la naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O eroare în salonul nou-născuţilor a făcut ca acum 12 ani două fetele să ajungă fiecare la altă mamă. Fetele, Anna şi Irina au crescut fiecare cu părinţii celelialte, iar vestea că au fost schimbate la naştere le-a bulversat.

Două familii au dat spitalul local în judecată pentru că angajaţii le-au schimbat copiii la naştere în urmă cu 12 ani. Oamenii cer daune morale de 5 milioane de ruble.

Povestea a ieşit la iveală după divorţul părinţilor Irinei. Tatăl a refuzat să plătească pensie alimentară pe motiv că fiica lui nu-i seamănă deloc. Mama a cerut un test care a dovedit că de fapt Irina nu este copilul lor. După verificări amănunţite a descoperit eroarea personalului medical şi a contactat cealaltă familie implicată. Împreună au dat spitalul în judecată. Deocamdată fetele rămân alături de părinţii lor adoptivi.

"Mi-ar plăcea să construim o casă şi să locuim aproape unii de ceilalţi, astfel încât să ştim fiecare ce se întâmplă în viaţa fetelor", a spus tatăl Irinei, scrie Realitatea.net.

Părinţii cer daune morale în valoare de cinci milioane de ruble. Prima audiere în acest caz a fost programată pentru sfârşitul lunii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite