VIDEO Cruzime fără limite: O femeie a ţinut peste 50 de persoane captive în trei state

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie, acuzată că a sechestrat patru persoane cu handicap într-un subsol din Philadelphia şi că le-a furat carţile de identitate, este bănuită ca a făcut acelaşi lucru cu peste 50 de persoane din Florida, Virginia şi Texas.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit în posesia suspectei Linda Ann Weston peste 50 de documente care aparţin unor persoane disctincte, de la cărţi de credit, permise de conducere la cărţi de identitate sau asigurare socială.

Autorităţile cred că femeia, în vârstă de 50 de ani, şi complicii săi Eddie Wright, de 49 de ani, şi Thomas Gregory, de 47 de ani, au realizat un sistem de fraudă la scară largă, răspândit în patru state din America de unde îşi recrutau victimele.

Cazul este de o importanţă deosebită cu atât mai mult cu cât, în 1981, Weston a fost condamnată pentru că a sechestrat un bărbat în dulapul din casa sa din Philadelphia şi l-a bătut cu ciocanul şi l-a lăsat să moară de foame dându-i doar trei mese în două luni.

După ce a murit, femeia i-a aruncat cadavrul într-o pungă de gunoi, însă a fost descoperit iar ea a făcut opt ani de închisoare.

Cruzimea femeii îi îngrozeşte pe anchetatori care încearcă să descopere acum ce s-a întâmplat cu cele 50 de victime ale escrocheriilor sale, scrie ABC.

VIDEO

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite