VIDEO O boală jenantă: Tragedia unui american care nu are bani de operaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanul Wesley Warren Jr, de 47 de ani, suferă de edem scrotal ceea ce face ca testiculele sale să cântărească peste 45 de kilograme, iar singura lui salvare este o intervenţie chirurgicală, de un milion de dolari, pe care însă americanul nu şi-o poate permite.

Nimeni nu ştie cu exactitate cum a ajuns Wesley Warren în această situaţie, însă el crede că totul a pornit de la un incident petrecut în 2008, când şi-a strivit accidental testiculele cu picioarele, în timp ce încerca să se dea jos din pat, relatează Las Vegas Review Journal. După ce durerea a trecut, Warren a crezut că a scăpat cu atât, însă, a doua zi, testiculele sale aveau, deja, mărimea unei mingi de fotbal.

Americanul a fost supus la diverse tratamente, cu antibiotice şi cu alte medicamente, însă niciunul nu a avut vreun rezultat. În acest moment, singura rezolvare a problemei sale fiind o intervenţie chirurgicală, scrie HuffingtonPost.

O echipă de medici de la UCLA susţine că poate efectua operaţia de care Warren are nevoie, însă costul acesteia se ridică la o sumă exorbitantă, pe care asigurările medicale din Nevada nu sunt dispuse să o suporte. Aşa că Warren trebuie să strângă un milion de dolari.

VIDEO

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite