A câştigat 3 milioane de lire la loto, dar nu a mai găsit biletul, lucrul acesta i-a distrus viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Povestea unui bărbat din Marea Britanie care a câştigat la loto suma de 3 milioane de lire sterline dar a pierdut biletul a impresiont o lume intreagă.

Martyn şi soţia lui au cumpărat un bilet la loterie pe care cei doi l-au completat împreună, punând numerele care le puneau mereu atunci când jucau. În ziua în care s-au anunţat câştigătorii, cei doi au realizat că era vorba despre ei. Au căutat biletul, dar nici urmă de el.


Reprezentanţii loteriei au refuzat să le dea banii, deşi englezii au reuşit să demonstreze că au cumpărat biletul şi că numerele norocoase sunt cele alese de ei.
Din acel moment a început calvarul lui Martyn, care a devenit obsedat de premiu şi şi-a distrus viaţa personală, scrie presa britanică.

A dat loteria în judecată, a intrat într-o sectă religioasă şi s-a despărţit de soţia sa. Englezul şi soţia sa deveniseră atât de obsedaţi de acel bilet, încât la un moment dat au început să se acuze reciproc de pierderea lui, iar într-un final s-au despărţit.

Abia acum, la zece ani de la incident, bărbatul a reuşit să depăşească momentul şi să fie din nou fericit. Timp de 10 ani viaţa lui a fost un adevărat calvar. După numeroase procese şi apariţii prin presă, Martyn a înţeles că nu va vedea niciodată acei bani.

Încet, a început să vadă realitatea şi să încerce să-şi refacă viaţa.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite