Asistentele românce din Anglia, şocate de neglijenţa cu care sunt trataţi bătrânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Colegiului regal britanic pentru asistenţi medicali, Peter Carter, a vorbit cu asistentele romance despre diferenţele pe care le observă între situaţia din spitalele britanice şi cele din ţara lor de origine.

Asistentele medicale din România sunt şocate de neglijenţa cu care sunt trataţi bătrânii în Marea Britanie şi de numărul de formulare pe care trebuie să le completeze şi timpul irosit astfel, potrivit NewsIn.

"Primul lucru pe care l-au spus a fost că sunt uimite de numărul de documente", a afirmat el. "Au spus că nici nu s-ar fi gândit că vor petrece atât de mult timp pur şi simplu scriind", a adăugat Peter Carter.

"Al doilea lucru este numărul de persoane care vin la spital cu leziuni la nivelul pielii. Nu au văzut niciodată aşa ceva", a precizat el. Leziunile la nivelul pielii apar la persoanele imobilizate la pat sau în scaun cu rotile pentru o perioada îndelungată.

Medicul a precizat că asistentele din străinătate contribuie mult la serviciile medicale din Marea Britanie, avertizând că de multe ori sunt criticate pe nedrept pentru calitatea muncii depuse.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite