Un asasin plătit s-a îndrăgostit de victima sa. Vezi cum i-a salvat viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O casnică pe nume Maria Simoes din Brazilia, l-a plătit cu 400 de euro pe Carlos Roberto de Jesus, să omoare o tânără pe care o suspecta că are o aventură cu soţul ei.

Dar când asasinul plătit şi-a văzut victima, s-a îndrăgostit nebuneşte de ea, aşa că i-a dezvăluit întregul complot şi împreună au pus la cale un plan pentru a-i înscena moartea.

Două sticle de ketchup, o macetă pusă sub braţ şi planul era gata: Roberto a legat-o pe Iranildes la gură, a murdărit-o cu ketchup, i-a rupt puţin tricoul şi apoi i-a făcut o fotografie pe care a trimis-o femeii care îl angajase, drept "dovadă" că şi-a făcut treaba.

Şiretlicul lor a fost însă descoperit trei zile mai târziu, când Simoes l-a văzut pe asasinul pe care-l angajase sărutând-o pe cea care trebuia să fie moartă. Femeia s-a dus glonţ la poliţie, unde l-a raportat pe Roberto că a furat de la ea 1.000 de dolari.

Roberto însă le-a povestit poliţiştilor întreaga poveste. Cu toate acestea, nici el şi nici iubita lui nu au scăpat de acuzaţii, ambii fiind învinuiţi de înşelăciune, în timp ce femeia care plătise pentru asasinat a fost acuzată de tentativă de omor. Toţi trei au fost eliberaţi pe cauţiune, informează Daily Mail.

"În opt ani de poliţie nu am mai auzit aşa ceva", a declarat şeful poliţiei, în timp ce un localnic s-a mirat că Simoes nu a văzut că maceta era pusă sub braţul femeii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite