Tel Aviv, cea mai populară destinaţie turistică printre homosexuali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orașul preferat de homosexuali în 2011 a fost desemnat Tel Avivul, surclasând chiar și New York-ul. Capitala statului Israel a acumulat 43 la sută din voturile venite din întreaga lume.

Tel Aviv a fost votat orașul preferat de homosexuali în anul 2011, în urma unui concurs organizat de site-ul Gaycities.com şi compania American Airlines, informează Daily Mail.

Cunoscut pentru toleranţa faţă de persoanele homosexuale, bisexuale şi transsexuale, capitala statului Israel găzduiște în fiecare an Parade Gay Pride.

"Homosexualii iubesc întotdeauna lucrurile noi. Adică ştim San Francisco şi New York-ul şi Amsterdam. Le ştim deja, dar asta e ceva nou şi avem atât de multe lucruri aici", a spus unul dintre intervievaţi.

Pe locul doi în topul celor mai bune oraşe pentru gay s-a clasat metropola americană New York, în timp ce ultimul loc pe podium a fost ocupat de Toronto.

Acesta este urmat de Sao Paulo, Madrid, Londra, New Orleans şi Mexico City.

 În topul celor mai bune parade gay, locul întâi a fost adjudecat de către manifestaţia care s-a ţinut, anul trecut, în San Francisco. În ordinea voturilor exprimate, aceasta a fost urmată de paradele din Sao Paulo, Toronto, Amsterdam şi Atlanta. Totodată, premiul la categoria cele mai bune costumaţii a fost atribuit oraşului New York.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite