O bunică a devenit mamă, deşi folosea metode contraceptive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie a rămas însărcinată când se aștepta mai puțin, deși lua anticoncepționale. Debbie Hughes a dat naștere la 53 de ani celui de-al patrulea copil.

Debbie Hughes a devenit la 53 de ani una dintre cele mai în vârstă mame care au rămas însărcinate pe cale naturală din Marea Britanie, potrivit Daily Mail.

Femeia lua anticoncepționale pentru orice eventualitate dar pentru că fiul său o tachina cu privire la kilogramele în plus pe care le acumulase, și-a făcut un test de sarcină.

"Am dat deja naştere la trei copii şi credeam că acele zile s-au încheiat pentru totdeauna", a susţinut proaspăta mamă.

"Luam pilula contraceptivă doar pentru a fi sigură, dar niciodată nu mi-am imaginat că aş putea rămâne însărcinată la vârsta mea. Sunt bunică şi ador să am grijă de nepoatele mele - nu am crezut vreodată că voi avea grijă de un alt copil al meu", a adăugat Debbie Hughes.

Ea a dat naştere unui băieţel perfect sănătos, Kyle, care este cu 26 de ani mai mic decât fratele său Mark.

"Am fost foarte îngrijorată din pricina vârstei, nu ştiam dacă voi putea duce sarcina la bun sfârşit, existând şansa să pierd copilul sau să nasc prematur, dar m-am simţit incredibil de sănătoasă întreaga perioadă", a declarat Hughes.

Înainte de Kyle, femeia a născut doi băieţi, Mark (26 de ani) şi Brandon (11 ani), şi o fată, Hayley, care a murit înainte de a împlini vârsta de 18 ani.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite