Român, supărat pe protestatarii OWS că îl împiedică să muncească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist român s-a supărat rău de tot pe protestatarii mişcării "Occupy Wall Street", după ce a fost blocat timp de aproape o oră în mijlocul manifestanţilor.

Protestele mişcării OWS au generat reacţii diverse din partea locuitorilor din New York, unii dintre ei aplaudând demonstranţii de la ferestrele deschise, alţii strigându-le "Ia-ţi un loc de muncă!", iar un şofer de taxi român s-a plâns că aceştia îl împiedică să muncească, relatează msbc.com.

Un trecător, Gene Williams, un broker în vârstă de 57 de ani, a glumit afirmând că este "unul dintre băieţii răi", dar că simpatizează cu demonstranţii. "Problema este că există o separare între bogaţi şi săraci care devine din ce în ce mai accentuată", a afirmat el.

Un şofer de taxi din New York Mike Tupea, de origine română, a declarat că maşina sa a fost blocată în mijlocul protestelor timp de 40 de minute. "Trebuie să îmi câştig existenţa. Plătesc 1.000 de dolari pe 12 ore pentru acest taxi. Pierd bani în fiecare minut", a declarat el. "Am toată simpatia faţă de această mişcare, dar lăsaţi-mă să îmi fac treaba, lăsaţi oamenii care muncesc să îşi facă treaba", a continuat el.

Manifestaţiile, deşi în mare parte paşnice, s-au soldat cu arestarea a cel puţin 300 de persoane şi rănirea a cinci ofiţeri de poliţie. Acestea au avut loc în numeroase oraşe americane, între care Los Angeles, Dallas, Portland sau Oregon pentru a marca două luni de la debutul mişcării.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite