VIDEO Încercarea unui angajat de pe vasul Costa Concordia de a-i calma pe pasageri: "Totul e ok. Port vesta preventiv"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un filmuleţ realizat de un amator surprinde o discuţie între un angajat de pe Costa Concordia şi un pasager care încerca să afle ce se întâmplă înainte ca vasul să se scufunde.

Nava Costa Concordia a naufragiat vineri seara, după ce a lovit o stâncă în timp ce naviga foarte aproape de insula italiană Giglio. Potrivit ultimului bilanţ, naufragiul s-a soldat cu 6 morţi, circa 60 de răniţi, 16 persoane fiind încă date dispărute.

Un pasager a postat pe internet o înregistrare în care încerca să obţină informaţii de la un membru al echipajului după ce s-a întrerupt curentul.

Angajatul vasului nu numai că nu îi ajuta pe pasageri să evadeze, ci îi asigurau că totul este bine.

Întrebat fiind de ce poartă vestă de salvare dacă totul este în regulă, bărbatul a răspuns că este o măsură pe care a luat-o preventiv.

„Mulţi pasageri sunt siguri că echipajul era beat", a spus Vadim Vîlkost, unul dintre turiştii ruşi din Sankt Petersburg, care se afla pe navă împreună cu soţia sa şi fiul. „Toţi au văzut cum mergeau pe vas, beau şampanie şi cum se distrau cu fetele. Am eşuat cu viteză maximă!", a mai spus pasagerul.

Click pe imagine pentru a vedea video!

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite