Fosta soţia a fiului lui Gaddafi susţine că Seif al-Islam se droga şi o bătea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ucraineancă în vârstă de aproximativ 29 de ani, care pretinde că a fost soţia lui Seif al-Islam, fiul lui Muammar Gaddafi, timp de doi ani, susţine că acesta era obsedat de sex, se droga şi o bătea.

Nadia, o brunetă cu ochi albaştri, susţine că s-a întâlnit cu Seif al-Islam în perioada în care lucra ca streapteusă într-un club de noapte din Moscova şi că înainte de a se căsători cu acesta a suferit o operaţie la Paris pentru "refacerea virginităţii".

"Am încercat să am o viaţă de familie normală, dar Seif voia să trăiască tot ca un bărbat singur cu iubite şi orgii", a declarat ea într-un interviu acordat unui cotidian ucrainean, potrivit Daily Mail.

Deşi nu există nicio dovadă că este cine pretinde, în cazul în care afirmaţiile ei se dovedesc reale, ea ar putea deveni un martor-cheie în procesul lui Seif al-Islam.

"Casa noastră semăna mai mult cu un bordel: mulţi prieteni de-ai lui şi multe femei", a declarat ea. "Ne-am căsătorit în conformitate cu tradiţiile religioase, m-am convertit la islam pentru asta dar nimeni nu mă trata ca pe stăpâna casei", a adăugat femeia.

"Nu eram respectată deloc. Soţul meu încerca să facă din mine o femeie submisivă din Orient şi nu am putut suporta această atitudine. Acest lucru m-a devastat, m-a devorat din interior. Şi ceea ce este mai important, Seif se droga şi nu se putea controla când era sub influenţa narcoticelor", susţine ea.

Nadia afirmă că relaţia lor s-a încheiat după o ceartă într-un restaurant, când Seif al-Islam a bătut-o şi a aruncat-o pe fereastră. Deşi a surpavieţuit în mod miraculos, ea susţine că a stat în comă 47 de zile şi că Muammar Gaddafi, care o cunoştea dar nu a vorbit niciodată cu ea, a fost furios pe comportamentul fiului său.

Ea afirmă că a părăsit Libia şi s-a întors la Moscova, unde a lucrat până în 2010, când un prieten comun i-a spus să se ascundă pentru că viaţa ei este în pericol. În prezent ea s-ar ascunde în Crimeea.

Nadia susţine că atunci când s-a despărţit de Seif al-Islam avea doar o pereche de cercei pe care i-a vândut cu un milion de dolari, bani cu care a trăit la Moscova şi din care nu i-a mai rămas aproape nimic.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite