“Ninja” de Ungaria: patru oameni ucişi cu sabia la Kulcs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoana care a ucis patru persoane cu sabia, vineri dimineaţă, a fost prinsă de trupele speciale de la Budapesta. Bărbatul nu a opus rezistență, însă conform presei din Ungaria, acesta are numeroase răni

Este vorba despre o dramă familială care se desfăşoară în satul Kulcs, situat la 60 de kilometri sud de Budapesta. Nu se cunosc motivele, însă un bărbat, care lucra în domeniul costrucțiilor, și-a executat familia cu o sabie. Patru persoane și-au pierdut viața, printre aceștia fiind  tatăl, cei doi bunici și fratele criminalului. Mama, sora și o rudă mai îndepărtată au fost internați la spital cu răni grave, dar sunt în afară oricărui pericol. În momentul în care a încercat să fugă din casă, cuțitarul a dat peste o persoană aflată pe stradă, pe care, de asemenea, l-a tăiat cu sabia.

O unitate de intervenţie antiteroristă de la Budapesta a fost trimisă la locul faptei. Elicoptere ale poliției au survolat zona, iar toate intrările și ieșirile au fost blocate. După aproximativ trei ore de la primul apel de ajutor, trupele de comando l-au prins pe criminal. Se pare că acesta avea numeroase răni, însă viața lui nu îi este pusă în pericol, susțin jurnaliștii maghiari.


Site-ul delmagyar.hu relatează că asasinul ar fi Horvath Csanad, de 24 de ani.

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite