Cel mai prost sau cel mai curajos hoţ din lume: a intrat în camera de hotel a lui Mike Tyson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hoţ a intrat în vârful picioarelor în camera de hotel în care stătea campionul mondial la box Mike Tyson. A avut noroc, Mike Tyson dormea. S-a trezit însă când a auzit zgomote şi a văzut lumina unei lanterne prin camera sa de la Hotelul Cosmopolitan din Las Vegas.

Hoţul s-a dumirit la timp că nu a acţionat suficient de discret şi a scăpat la timp de ucigătorul croşeu de dreapta al lui Tyson. Nu a apucat să fure nimic , iar securitatea a fost sporită la hotel, ale cărui camere de lux costă 1.500 de dolari pe noapte.
Mike Tyson se afla la Las Vegas cu familia, venit special pentru un concert al lui Stevie Wonder.
Fostul campion de box, acum în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat în 1992 la trei ani de închisoare pentru viol. Câţiva ani mai târziu, a petrecut trei luni după gratii pentru că a snopit doi bărbaţi după ce i-au accidentat maşina într-o suburbie a Washingtonului. De asemenea, Tyson rămâne faimos pentru că a rupt cu dinţii o parte din urechea lui Evander Holyfield în timpul meciului disputat cu acesta. Cu o altă ocazie, l-a ameninţat pe campionul la categoria grea Lennox Lewis că-i va mănca fiii. Tyson a început să boxeze într-un centru de reabilitare a tinerilor delincvenţi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite