"Mamă, ursul mă mănâncă…şi-a adus şi puii!” Convorbirea telefonică terifiantă a unei tinere cu mama sa în timp ce era ucisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mamă din Rusia a ascultat la telefon cum fiica ei adolescentă este mâncată de un urs şi de puii acestuia.

Olga Moskaliova, în vârstă de 19 ani, şi-a sunat mama de trei ori, pentru a o anunţa că este mâncată de un urs. Apelurile disperate ale fetei nu au speriat-o la început pe mama acesteia, care a crezut că este o glumă. La un moment dat Olga a început să strige: "Mamă, ursul mă mănâncă, este atâta agonie. Mamă, ajută-mă". În acel moment Tatiana, mama fetei, şi-a dat seama că durerea din vocea fiicei ei este reală. Femeia a ascultat îngrozită mârâitul ursului şi sunetele pe care le scotea când mesteca, relatează The Sun.

Tatiana şi-a sunat atunci soţul pentru a cere ajutor, dar nu a primit răspuns. În acel moment a alertat poliţia.
Femeia nu ştia că soţul ei fusese deja ucis, de acelaşi urs, cu câteva minute înainte. Olga a văzut atacul animalului asupra tatălui său şi a încercat să fugă. A fost prinsă după 70 de metri şi sfâşiată.

În timpul atacului prelungit, tânăra a avut timp să îşi sune mama de mai multe ori înainte de a muri. La un moment dat ursul a plecat. Olga şi-a sunat atunci mama pentru a doua oară. "Mamă, ursul se întoarce. Şi-a adus puii....mă mănâncă!"



Olga Moskaliova avea 19 ani

În cel de-al treilea apel, la aproape o oră de la primul, Tatiana a simţit că fiica ei este pe moarte.

Aparent, animalele au lăsat-o să moară şi au plecat. "Nu mă mai doare, nu mai simt nimic. Iartă-mă pentru tot...te iubesc atât de mult". Apelul s-a întrerupt.
Politia a sosit o jumătate de oră mai târziu. Ursii încă mai devorau cele două trupuri lipsite de viaţă.
O echipă de vânători a ucis ursoaica şi pe cei trei pui ai ei.
În Rusia, astfel de atacuri au loc frecvent. Urşii atacă de obicei persoanele care s-au stabilit în habitatul lor natural.

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite