50 de supravieţuitori şi un decedat într-un accident de avion din Darfur, Sudan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion s-a prăbuşit în timp ce încerca să aterizeze în Darfur, în vestul Sudanului. Cel puţin o femeie a decedat, dar cei mai multi pasageri au suferit leziuni minore sau deloc.

Avionul Tarco Airlines transporta 44 de pasageri şi şase membri ai echipajului atunci când a decolat spre vest de la Khartoum, Sudan spre Zalingei, potrivit CNN

O explozie a izbucnit în aeronavă la aterizare joi, la ora locală 4:20 pm, a spus Abdullah Mohammed al-Amin, un comisar pentru districtul de Zalingei.

"Nimic nu este clar, în acest moment, privind motivele exploziei", a spus Al-Amin, care a fost la faţa locului şi a discutat cu autorităţile implicate în operaţiunile de anchetă şi de recuperare.

Pe lângă femeia care a decedat, o persoană a fost grav rănită, iar alţi patru au suferit răni minore. Guvernatorul statului Darfur va însoţi cadavrul înapoi la Khartoum, a adaugat Al-Amin.

Rapoartele anterioare mass-media vorbeau de un număr de 15 decedaţi, iar agenţia de ştiri AFP, citând surse din spital scria de şase persoane decedate.

Toţi pasagerii au fost transportaţi la Darfur pentru a fi alături de familiilor lor pentru celebrarea Eid al-Adha, sărbătoarea musulmană care marchează sfârşitul Ramadanului.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite