VIDEO O creatoare de modă a căzut de pe podium la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Designerul nigerian Lanre Da Silva-Ajayi a făcut deliciul publicului la Săptămâna Modei de la New York. Africanca nu a mai nimerit podiumul şi a călcat în gol.

Prezentările noilor colecţii pentru primăvara/vara anului 2012, de la New York, nu se puteau încheia fără o căzătură. De data aceasta, ghinionista a fost creatoarea de modă Lanre Da Silva-Ajayi. După ce şi-a prezentat cu succes colecţia made în Africa, designerul nigerian a ieşit să facă turul de onoare în uralele publicului.

Numai că, în loc să intre pe podium, Lanre a luat prea din scurt „virajul" şi a păşit în gol, oferind poza zilei în America. Din fericire, nu a suferit niciun accident. A fost ajutată să se ridice şi a făcut turul de onoare în hohote de râs.

Colecţia prezentată de Da Silva-Ajayi combină arhetipuri de culori luminioase, calde din ţara ei natală, cu siluete de doamne rafinate inspirate din arhitectura italiană.

„Africanilor nu le este frică să îmbrăţişeze culori puternice, vii, care îţi răpesc privirea. Este parte a culturii noastre africane pe care am combinat-o cu cea italiană, creând această colecţie", a spus nigerianca.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite