Ameninţări pe pagina de Facebook a Casei Albe: "Vom reveni, SUA, o singură zi, 11/9/2011"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un internaut al cărui nume era scris în arabă a postat la 11 septembrie, la zece ani de la atentate, pe pagina oficală de Facebook a Casei Albe, mai multe comentarii ameninţătoare şi fotografii cu Osama bin Laden.

Persoana aflată în spatele pseudonimului "Abu al-Muthanna al-Maqdissi" a scris în engleză mai multe avertismente. "Vom reveni, SUA, o singură zi, 11/9/2011". Mesajul este însoţit de un montaj foto cu Osama ben Laden şi un avion pe punctul de a intra în World Trade Center.

Un alt mesaj, tot în engleză, a fost scris la scurt timp pe acelaşi cont Facebook: "Vom veni la tine, Casa Albă, în curând".

Un purtător de cuvânt al Secret Service, Edwin Donovan, a declarat că o echipă examinează aceste mesaje. El nu a vrut, în schimb, să ofere detalii.

"De fiecare dată când primim informaţii despre un mesaj (de ameninţare) pe Facebook sau Twitter, avem o echipă care se ocupă de ameninţările electronice care îl examinează, evaluând gradul de periculozitate al acestuia şi determinând apoi ce măsuri trebuie luate. Acest lucru se întâmplă în prezent", a precizat Donovan, potrivit Mediafax.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite