Lindsay, cea mai înaltă transsexuală din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trăieşte în Ohio (SUA), are 25 de ani şi o înălţime de 2 metri şi 13 centimetri. Cântăreşte 127 de kilograme. S-a numit Greg Walker, iar astăzi este Lindsay, fiind cea mai înaltă transsexuală din lume.

Lindsay a făcut mereu sport ca să uite de sentimentele şi senzaţiile pe care le avea şi care-i spuneau că, în sinea sa, este de fapt femeie.

A jucat baschet, ba chiar a primit şi o bursă în timpul facultăţii ca să practice acest sport ca profesionist, scrie tabloidul britanic ,,Daily Mail".

Nu-i plăceau fetele

„La şcoală eram îndrăgit. Eram isteţ, iar fetele se ţineau coadă după mine. Dar pe mine nu prea mă interesa asta", a povestit Greg, alias Lindsay. Se simţea ciudat în pielea lui, a început să se izoleze de ceilalţi tineri de vârsta lui, iar la vârsta de 21 de ani a răbufnit.

image

Pe când era Greg arăta aşa...                 Foto: Action Press

Rotunjimi de la hormoni

,,Am început să am problem emoţionale şi m-am apucat de băut", a povestit ea. A început să poarte haine de femeie şi să ia estrogen.

La anul îşi face operaţie de sex

Corpul său a căpătat rotunjimi. De doi ani, Greg trăieşte ca Linsday, fiind cea mai înaltă transsexuală din lume. În 2013 şi-a propus să-şi facă şi o operaţie de sex.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite