După 18 ani de sechestrare, tânăra Jaycee Dugard îşi face public jurnalul intim - Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională de azi scrie despre Jaycee Dugard care îşi face public jurnalul intim, lumea modei care este în doliu după moartea designerului Alexander McQueen sau despre ofensiva NATO care a fost lansată în Afganistan. Printre alte subiecte, trei persoane au murit într-un atac armat în Alabama, iar doctorii din Haiti sunt bântuiţi de cei pe care nu i-au putut ajuta.

După 18 ani de sechestrare, tânăra Jaycee Dugard îşi face public jurnalul intim. Jurnalul intim al tinerei Jaycee Dugard, regăsită sănătoasă şi teafără vara trecută în regiunea San Francisco după ce fusese sechestrată 18 ani, relevă calvarul tinerei femei şi sentimentele sale contradictorii faţă de presupusul ei răpitor, informează AFP.

Lumea modei este în doliu. Lumea modei a plâns vineri după designerul Alexander McQueen. La o zi după ce a fost găsit mort în casa lui din Londra, magazinul lui din capitala britanică a fost închis şi au fost aşternute flori şi înălţate steguleţe. Managerul magazinului din New York a declarat, potrivit CNN, că acelaşi ritual se va respecta şi în shop-ul pe care îl administrează.

Ofensivă majoră a NATO. Sute de americani şi afgani au lansat cea mai mare ofensivă în Afganistan. Echipajele SUA şi trupele afgane au pornit atacul împotriva talibanilor, care vizează oraşul Marjah în districtul Nad Ali, pentru a restabili autoritatea guvernului, scrie BBC.

Trei persoane au murit într-un atac armat în Alabama. Trei persoane au murit şi alte trei au fost rănite în urma unui atac armat ce a avut loc la o universitate din Huntsville vineri. Potrivit Cina View, surse din cadrul universităţii au confirmat faptul că principalul suspect este o femeie care are legături cu instituţia şi care a fost deja reţinută de poliţie.

Doctorii din Haiti sunt bântuiţi de cei pe care nu i-au putut ajuta. Medicii străini care au zburat în Haiti pentru a da o mână de ajutor nu au beneficiat condiţiile proprice pentru a trata pacienţii şi din acest motiv au trebuit să salveze oameni improvizând. Doar că din această cauză au pierdut şi foarte mulţi pacienţi, iar acum se simt vinovaţi şi mărturisesc că sunt bântuiţi de imaginea celor pierduţi, scrie NY Times.


SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite