Un pistol al unui licean s-a descărcat din rucsac şi a rănit doi colegi ai posesorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fătă de 15 ani a fost împuşcată în cap şi un alt student a fost rănit la gât când un pistol s-a descărcat atunci când un american din liceul din Gardena a scăpat rucsacul în care ţinea arma.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles a declarat pentru postul ABC7 că "un elev a adus o armă la liceu într-un rucsac şi aceasta s-a declanşat când a scăpat rucsacul".

"Doi elevi răniţi au fost transportaţi la spital", a adăugat el.

Incidentul armat a avut loc în jurul orei 10.30 locale (18.30 GMT), în liceul Gardena, aflat în suburbiile Los Angelesului.

Liceul a fost imediat izolat, importante forţe de poliţie fiind mobilizate la faţa locului. Cu puţin înainte de ora locală 12.00 (20.00 GMT) postul de televiziune KTLA a difuzat în direct imagini cu evacuarea elevilor din liceu, sub supravegherea poliţiei.

În imagini se poate vedea un adolescent de culoare, lungit la pământ, încătuşat de poliţişti.

Conform presstelegram.com, cei doi elevi răniţi prin împuşcare ar fi un băiat şi o fată, unul în stare critică, celelălalt în stare gravă.

Incidentul armat are loc la scurtă vreme după atacul soldat cu şase morţi şi 14 răniţi de la 8 ianuarie din Tucson, Arizona, comis de un tânăr de 22 de ani care a deschis focul în timpul unei întruniri politice.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite