O mamă a fost dată în judecată de copii ei pentru că nu le-a cumpărat jucăriile dorite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii nu sunt întotdeauna mulţumiţi de cadourile primite de la părinţi, dar nu se ajunge la tribunal din lucruri atât de mărunte. Nu la fel au considerat doi tineri din Statele Unite, care şi-au dat în judecată mama, cerându-i daune în valoare de 50.000 de dolari!

Steven, în vârstă de 23 de ani, şi Kathryn, 20 de ani, crescuţi de tatăl lor de meserie avocat într-o casă de 1,5 milioane de dolari, şi-au petrecut ultimii doi ani prin tribunale, acuzându-şi mama că nu le-a cumpărat jucăriile dorite.

Alte acuzaţii aduse de cei doi tineri mamei lor fac referire la faptul că aceasta nu şi-a dus fiica la o expoziţie de maşini, că i-a spus fiului ei, pe atunci în vârstă de şapte ani, că va chema poliţia dacă nu îşi pune centura de siguranţă sau că negocia cu fiica ei suma alocată achiziţionării de rochii pentru petreceri. De asemenea, Steven consideră că o felicitare primită de la mama lui era nepotrivită, ea omiţând să-i trimită bani sau un cec şi că în vremea studenţiei nu i-a trimis pachete.

Săptămâna trecută, un tribunal din statul american Illinois a respins acuzaţiile celor doi tineri, hotărând că niciun comportament al mamei nu au fost extrem de scandalos, relatează Chicago Tribune.

În 2009, Steven şi Kathryn, reprezentaţi de trei avocaţi, printre care şi tatăl lor, au dat-o în judecată pe mama lor, Kimberly Garrity, cerându-i 50.000 de dolari pentru "stres emoţional".  Kimberly a divorţat de tatăl copiilor în 1995.

Avocata lui Kimberly a declarat, în faţa instanţei: "Situaţia ne arată că aceşti copii, îndrumaţi de către tatăl lor, nu se sfiesc să o facă de râs pe mama lor sau să încerce să obţină bani de la ea. În timpul procesului nu au făcut decât să se facă de ruşine şi să facă publice nişte aspecte care le vor umbri viitoarele relaţii".



SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite