O mamă şi-a găsit pe Facebook copiii răpiţi în urmă cu 15 ani, dar ei nu vor să audă de ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mamă din statul american California, ai cărei copii au fost răpiţi în urmă cu 15 ani, a reuşit să dea de urma acestora cu ajutorul reţelei de socializare Facebook.

Faustino Utrera, tatăl celor doi copii, un băiat şi o fată, a dispărut cu aceştia în 1995. Mama lor a a informat autorităţile, dar 15 ani au trecut fără ca aceasta să afle ceva despre copii.

"La vremea aceea, copiii aveau doi, respectiv trei ani, deci acum aceştia au 17 şi 16 ani. Mama a căutat pe Facebook numele unuia dintre copii şi a găsit pagina de profil a fiicei sale", a declarat procurorul Kurt Rowley.

Mama i-a trimis fiicei o fotografie dinainte ca aceasta să fie luată de tatăl său, însă tânără nu este interesată de o relaţie: "Avem o viaţă fericită. Lasă-ne în pace", a fost mesajul transmis de adolescentă mamei pe care nu a văzut-o de 15 ani. Contul respectiv de pe Facebook a fost şters, dar mama l-a contactat pe Rowley care a reuşit să dea de urma fetei în Orlando, Florida.

Tatăl copiilor, Faustino Utrera, a fost arestat, fiind acuzat de răpirea celor doi copii şi de încălcarea custodiei, potrivit Msnbc. Cât despre mamă, ea va trebui să reconstruiască relaţia cu copiii săi.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite