A decedat Elizabeth Edwards, fosta soţie a lui John Edwards

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elizabeth Edwards, avocat, autor de best-seller-uri şi cel mai puternic susţinător al carierei politice a fostului soţ, fost aspirant la investitura democrată pentru alegerile prezidenţiale din SUA, înainte ca acesta să devină infidel, a murit marţi, la vârsta de 61 ani.

Edwards a murit de cancer, marţi dimineaţă, în casa ei din Chapel Hill, Carolina de Nord, înconjurată de familia sa.

"Astăzi am pierdut bucuria prezenţei lui Elizabeth, dar ea va rămâne inima acestei familii. Noi o iubim şi nu credem că vom mai cunoaşte pe cineva atât de plin de viaţă, cum era ea.", au declarat membrii familiei, potrivit Reuters.

Edwards a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a urmat un tratament, care i-a vindecat boala, în 2004. În 2007, cancerul a revenit şi s-a răspândit şi în alte părţi ale corpului ei.

Ea a scris două cărţi best-seller, "Resilience" şi "Saving Graces,", despre lupta sa lungă cu cancerul şi despre scandalul din jurul soţul ei, un avocat care a devenit senator în Carolina de Nord şi care a candidat de două ori pentru preşedinţie.

Elizabeth Edwards şi soţul ei au anunţat în ianuarie 2010 că vor divorţa, după 32 de ani de căsătorie. Despărţirea a venit la mai puţin de o săptămână după ce John Edwards a recunoscut are un copil cu producatoarea de film, Rillle Hunter. Fetita acestora avea 2 ani când John a recunoscut că este tatăl ei.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite