VIDEO A ucis ca să vadă cum e! Mărturisirea şocantă a unei adolescente emo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A vrut să ştie ce simţi când iei viaţa unui om. Este mărturisirea şocantă făcută de o adolescentă americană care a ucis o fetiţă de 9 ani.

Alyssa Bustamante (17 ani) condamnată la doi ani de închisoare pentru uciderea în 2009 a unei fetiţe de nouă ani, copilul vecinilor ei, şi-a recunoscut vinovăţia în faţa judecătorilor din Missouri.

A strâns-o de gât şi i-a tăiat gâtul

Ea a explicat că a ucis copila pe nume Elizabeth din curiozitate. Voia să simtă cum este să iei viaţa unui om. Alyssa a mai povestit în instanţă că întâi a strâns-o pe victimă de gât, i-a înfipt un cuţit în piept, iar apoi i-a tăiat jugulara cu un cuţit de bucătărie. A îngropat-o nu departe de casă.

Riscă 30 de ani de închisoare

După aceste mărturisiri adolescenta care avea la momentul comiterii crimei doar 15 ani riscă să petreacă în spatele gratiilor încă 30 de ani pentru crimă cu premeditare.

image

Imagini cu adolescenta criminală

Stil de viaţă emo

Presa americană a relatat că Alyssa Bustamante ducea un stil de viaţă emo şi credea în parctici oculte. După arestarea adolescentei în urmă cu doi ani fotografiile şi înregistrările postate de Alyssa pe internet au făcut o sumedenie de accesări.

Plăcere în durere

Spre exemplu, într-un filmuleţ pe YouTube, adolescenta şi cei doi ai fraţi ai ei sunt prezentaţi când testează senzaţiile pe care ţi le dă atingerea unui gard electrificat.

VIDEO

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite