Fiica lui Bill Clinton s-a angajat reporter la televiziunea NBC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american, Bill Clinton, şi a actualului secretar de stat, Hillary Clinton, îşi începe cariera în presă, ca reporter special la ştirile postului de televiziune NBC.

Până acum a evitat să stea în lumina reflectoarelor. Chelsea Clinton (31 de ani) a decis să înceapă o carieră în televiziune, ca reporter special. Ea va lucra pentru emisiunea de ştiri celebră „Rock Center" şi pentru „NBC Nightly News", relatează cotidianul „New York Times" .

Marcată de campania electorală a mamei

,,Am întrebat-o simplu: Ce te-ar interesa să faci?", a declarat Steve Capus, directorul ,,NBC News". Ea a răspuns că a fost impresionată de povestirile pe care le-a auzit în timpul campaniei electorale din 2008 a mamei sale. Erau povestirile unor oameni care se implicau în viaţa comunităţii.

Face diferenţa

Astfel, Chelsea va face reportaje pentru rubrica „Making a Difference" („Face diferenţa") care va przenta oameni speciali care fac voluntariat pentru a schimba în bine viaţa semenilor lor. Chelsea Clinton a declarat pentru „Times" că speră ca astfel să aplice mottoul bunicii sale. ,,Bunica spunea că în viaţă nu contează atât ce ţi se întâmplă, ci ceea ce faci mai departe cu ceea ce ţi se întâmplă", a declarat ea. În 1992, momentul în care Bill Clinton a devenit preşedintele SUA, Chelsea a fost ţinută departe de camerele de luat vederi ale televiziunilor.

Colegă de serviciu cu fiica lui George W. Bush

Până în prezent, fiica lui Hilarry Clinton a fost consilier economic. În iulie 2010, Chelsea s-a măritat cu finanţistul Marc Mezvinsky. Chelsea nu este însă prima fiică de preşedinte angajată de postul NBC. La aceeaşi televiziune lucrează şi Jenna Bush Hager, fiica lui George W. Bush. Angajată la la NBC este şi Meghan McCain, fiica lui John McCain, fostul candidat republican la alegerile prezidenţiale din SUA.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite