UPDATE / SUA: Cinci morţi în urma prăbuşirii unui avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci oameni şi-au pierdut viaţa luni după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în districtul Monmouth, New Jersey, a declarat un purtător de cuvânt al Administraţiei Federale de Aviaţie, transmite CNN.

Un avion mic, care se pregătea pentru aterizare, s-a rupt şi a căzut într-un câmp cu zăpadă, lângă o pistă, potrivit unui martor, citat de Associated Press. Patru persoane au murit şi o altă persoană a fost declarată dispărută, potrivit oficialilor.

Incidentul s-a petrecut pe Aeroportul Monmouth Executive, potrivit purtătorului de cuvânt al Administraţiei Aviatice Federale, Jim Peters. Vremea era nevaforabilă, însă fără precipitaţii.

Căpitanul Tim Clayton, de la poliţia Wall Township a spus că autorităţile au identificat patru cadavre, însă numele victimelor nu au fost făcute publice.

Jim Peters a declarat că avionul prăbuşit era un Cessna 337 Skymaster, înregistrat pe numele companiei Jack Air LLC.

Avionul "s-a lovit cu faţa mai întâi", a spus un martor, Dana McNelly. "A intrat cu nasul" mai întâi în câmp.

Un alt martor, Wayne Matichuk, spune că avionul nu avea trenul de aterizare lăsat. Pilotul a ridicat aparatul şi apoi "o parte din avion a căzut". Apoi aripa dreaptă s-a lăsat în jos şi avionul s-a răsucit înainte de a ajunge pe pământ, cu faţa în sus, a mai spus Matichuk.

Aeroportul pe care s-a prăbuşit avionul este localizat lângă ţărmul din Jersey.


SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite