VIDEO Fostul preşedinte Bill Clinton, la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte american Bill Clinton a ajuns la spitalul din Manhattan în această după-amiază, potrivit unor surse citate de ABC News.

Clinton, în vârstă de 63 de ani, a ajuns la Spitalul Columbia Presbyterian din Manhattan pentru o problemă legată de inimă.

Secretarul de stat Hillary Clinton a părăsit în grabă Biroul Oval, însă nu părea "prea îngrijorată" sau "în grabă", notează ABC News, citând surse din Capitol Hill.

Consilierul fostului preşedinte, Douglas Band, a declarat că Bill Clinton se simte bine. "Astăzi preşedintele Bill Clinton a fost internat la spitalul Columbia Campus of New York Presbyterian în urma unei dureri în piept", a declarat Band.

"În urma unei vizite la cardiologul său, acesta efectuează o intervenţie chirurgicală de punere a două stenturi în una dintre cele două artere coronare", a mai spus consilierul său. Stenturile sunt structuri metalice cilindrice care sunt introduse în vasele de sânge obturate.

"Preşedintele Clinton se află într-o stare bună şi va continua să se concentreze asupra muncii la Fundaţia sa", potrivit declaraţiei lui Douglas Band.

Un prieten al fostului preşedinte, citat de ABC News, a spus că fostul preşedinte suferea de o răceală, la care s-a adăugat şi stresul călătoriei sale în Haiti, pe 5 februarie. Aceasta a fost a doua excursie în Haiti după cutremurul din ianuarie, în calitate de trimis special al ONU, unde s-a întâlnit cu oficiali haitieni pentru a coordona eforturile internaţionale de asistenţă oferite statului sud american.

Bill Clinton a suportat o intervenţie chirurgicală în 2004 de bypass, la acelaşi spital.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite