Un bătrân din Arizona şi-a ucis fosta soţie şi alte patru persoane, apoi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a demarat o anchetă pentru a determina circumstanţele atacului armat
Poliţia a demarat o anchetă pentru a determina circumstanţele atacului armat

Un bărbat, depresiv din cauza divorţului prin care trecea, şi-a împuşcat mortal fosta soţie, pe avocatul acesteia şi alte trei persoane, joi, în Arizona, după care s-a sinucis.

Poliţia anchetează situaţia confuză în urma căreia au rămas şase cadavre. Atacatorul, un bărbat de 73 de ani pe nume Carey H. Dyess, a fost găsit în apropierea unei autostrăzi, cu o rană prin împuşcare pe care probabil şi-a provocat-o singur, potrivit unui comunicat al poliţiei. O altă victimă este Jerrold Shelley în vârstă de 62, avocat specializat pe procese de divorţ, care a reprezentat-o în instanţă pe fosta soţie a agresorului. Celelalte trei victime erau cunoscuţi de-ai lui Carey Dyess.

Focurile de armă au avut loc în mai multe locuri din comitatul Yuma, iar după incidente, tribunalul, cel puţin două şcoli şi un oficiu poştal au fost închise.

Dyess s-a căsătorit în 2002, dar casa pe care o împărţea cu soţia a fost transferată în 2007 în proprietatea ei, ca urmare a "desfacerii căsătoriei", informează New York Times. De-a lungul vieţii, bărbatul a fost căsătorit de patru ori.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite