VIDEO Un bărbat şi-a tăiat singur mâna pentru a rămâne în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un american şi-a tăiat singur mâna, ca să-şi salveze viaţa. Braţul îi rămăsese înţepenit într-un boiler şi, timp de trei zile toate strigătele lui de ajutor au rămas fără răspuns.

 Astfel, bărbatul a ales să-şi amputeze braţul, potrivit Antena 3.

Un om obişnuit a fost capabil să ia o decizie extraordinară. Jonathan îşi repara boilerul din pivniţă, când braţul i-a rămas înţepenit înăuntru. Trei zile a supravieţuit aşa, numai cu apa care picura din aparat.

"Am început să simt un miros despre care, până atunci, doar auzisem că ar fi de carne putrezită sau de cangrenă", povesteşte Jonathan Metz, potrivit sursei citate.

Atunci a înţeles că avea în faţă cea mai grea hotărâre din viaţă. "Noroc că am avut o soluţie. Aveam fierăstrăul electric" povesteşte americanul.

I-a venit în cap un plan cumplit, inspirat din filme. Urma să-şi taie braţul, să-l pună într-o ladă frigorifică, apoi să cheme doctorii să i-l reataşeze de corp. "Am fost la un pas de moarte. Deja, renunţasem. Aceea era singura speranţă", explică Jonathan Metz.

Un moment, înainte să-şi înfigă lamele în mână, s-a gândit la cei dragi: la părinţi, la logodnică şi la prieteni. Apoi a început să taie. Însă durerea l-a răpus şi a leşinat. Prăbuşit lângă boiler l-au găsit şi poliţiştii, alertaţi în cele din urmă de un prieten îngrijorat. Medicii au reuşit să-i salveze viaţa.

"Jonathan şi-a revenit în mod remarcabil. Cred că asta se datorează puterii lui, fizicului atletic şi capacităţii lui de a gândi şi de a găsi soluţii în situaţii îngrozitoare", susţine doctorul Scott Ellner. "Nu am nicio intenţie să renunţ să trăiesc sau să renunţ la activităţile care îmi plac", spune Jonathan Metz.

VIDEO:

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite