A găsit o geantă cu 17.000 de dolari, dar a fost amendat pentru că a predat-o la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Adams, un american în vârstă de 54 de ani, a primit o amendă cel puţin bizară. El a găsit o geantă în care erau 17.000 de dolari, a predat-o poliţiei, dar s-a ales şi cu o amendă de 500 de dolari.

Bărbatul a dorit să sărbătorească cu o băutură rece faptul că a devenit inginer, dar nu avea bani şi s-a oprit la un bancomat pentru a scoate. Acolo însă a avut parte de o surpriză: a găsit o pungă plină cu bani.

Deoarece a vrut să dea dovadă de bun simţ, americanul s-a urcat în maşină şi a gonit spre cea mai apropiată secţie de poliţie, pentru a preda suma găsită. În loc de recompensă americanul a primit însă o amendă în valoare de 500 de dolari, deoarece a minţit în legătură cu locul unde a găsit banii. El a spus iniţial că a găsit banii lângă locuinţa sa, dar oamenii legii au studiat camerele de supraveghere din jurul acesteia şi au văzut că omul nu spune adevărul. „Mă simt foarte prost şi înţeleg de ce ar fi trebuit să spun adevărul. Era o zi toridă şi nu-mi doream decât să ajung acasă. Nu voiam o recompensă, ci doar să fac ceea ce trebuie. Accept amenda şi îmi pare foarte rău de toată situaţia creată", a spus Robert Adams.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite