Un bărbat din Michigan a ucis şapte oameni, dintre care doi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rodrick Dantzler, 34 de ani, este suspectat că ar fi ucis şapte oameni în cursul zilei de joi, dintre care doi copii, iar în acest moment ţine ostatice încă două persoane.

UPDATE Criminalul s-a sinucis, potrivit presei locale. Ostatecii au scăpat nevătămaţi

Bărbatul s-a baricadat într-o casă din localitatea americană Grand Rapids din Michigan. Poliţiştii negociază cu el eliberarea ostaticilor. Dantzler a eliberat o a treia victimă în această dimineaţă în schimbul unei sticle de suc. Zona este încercuită de poliţişti.

"Atmosfera este foarte tensionată. Nu vrem să facem ncio mişcare greşită şi nici să dăm vreo informaţie care ar pune în pericol viaţa persoanelor aflate în casă. Speranţa şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre o rezolvare paşnică", a spus şeful poliţiei locale, Kevin belk, potrivit CNN.

Poliţia l-a descris pe Rodrick Dantzler ca având 1,90 metri şi peste 100 de kilograme. Individul este înarmat şi foarte periculos.

Patru persoane au fost găsit decedate în această după-amiază într-o casă şi alte trei, în altă locuinţă din localitatea Grand Rapids. Criminalul ar fi Rodrick Dantzler.

Nu se ştie de ce americanul a recurs la acest gest.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite