Avion redirecţionat din cauza unui ornament de Crăciun suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

O aeronavă a companiei americane Northwest Airlines, care se îndrepta spre Detroit a fost redirecţionată spre Tennessee după ce a fost descoperit la bord un pachet suspect ce s-a dovedit a fi doar un ornament de Crăciun, relatează AP.

Încercarea de a detona o bombă la bordul unei curse tranatlantice Amsterdam-Detroit a provocat panică arât în rândul pasagerilor cât şi în rândul autorităţilor. Intervenţiile în forţă sau măsurile suplimentare de siguranţă se iau la cea mai mică suspiciune privind o posibilă bombă prezentă la bordul unui avion.

Pasagerii cursei spre Detroit a Northwest Airlines au aflat pe pielea lor ce înseamnă "un exces de precauţie", cum a numit purtătorul de cuvânt al Delta Air Lines, Carlos Santos, măsura luată de membrii echipajului.

Cei 75 de pasageri, îmmpreună cu cei cinci membri ai echipajului au putut reveni în aeronavă şi şi-au putut continua zborul după două ore, timp în care  câinii dresaţi ai forţelor de ordine au mirosit interiorul avionului.

Un zbor Northwest de la Amsterdam la Detroit a fost în ziua de Crăciun ţinta unui bărbat nigerian islamist de 23 de ani care a încercat fără succes să-l arunce în aer.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite