La numai 3 ani, şi-a salvat bunica de la moarte -VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaden Bolli alături de mama sa
Jaden Bolli alături de mama sa

Un băieţel în vârstă de 3 ani din Statele Unite şi-a salvat bunica de la moarte, după ce a apelat la numărul de urgenţă 911, aşa cum mama lui îl învăţase cu numai câteva zile în urmă.

Întrebat de operator care este urgenţa, Jaden Bolli i-a spus: "Bunica este bolnavă". În urma intervenţiei medicilor, s-a constatat că bătrâna suferise un accident vascular cerebral. Din fericire, datorită intervenţiei nepotului său, starea bunicii este acum stabilă, relatează CBS News.

Mama lui Bolli a declarat că exact cu câteva zile înainte îi arătase copilului ce să facă în cazul în care nu îi mai aude bunicii bătăile inimii sau dacă se întâmplă să cadă. "Formezi 911 şi apeşi pe butonul verde. Când îţi răspunde cineva, spui că ai nevoie de ajutor", l-a învăţat mama pe Bolli.

Un reprezentant al serviciului de urgenţă,  Jennifer Ashton, a declarat că într-o astfel de situaţie este foarte dificil pentru un adult să îşi menţină calmul. Ea l-a numit pe Bolli un model pentru copii şi pentru adulţi, deopotrivă.

Ashton a adăugat că din momentul în care o persoană aflată în afara spitalului suferă un atac de cord, un accident vascular sau are sângerări interne, fiecare secundă contează. "Iată un mic erou!", a remarcat Ashton.

De altfel, ea a adăugat că fiecare copil ar trebui să ştie să apeleze numărul de urgenţă şi să cunoască adresa la care locuieşte.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite