Un hoţ a fost prins şi ucis cu o sabie de samurai de un student american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un hoţ a fost prins şi ucis cu o sabie de samurai de un student american
Un hoţ a fost prins şi ucis cu o sabie de samurai de un student american

Un student american a ucis marţi un spărgător recidivist cu o sabie de samurai. Studentul de la Medicină i-a tăiat mâna şi gâtul hoţului, după ce l-a surprins pe aceasta în garajul său, potrivit autorităţilor din Baltimore, anunţă ediţia online a publicaţiei Washington Post.

Mai citiţi şi:


Băiatul, student la prestigioasa universitate Johns Hopkins din Baltimore,  a fost interogat de autorităţi marţi, însă nu va fi inculpat dacă se va dovedi că a acţionat pentru a se apăra.

La ora 1.20 dimineaţa, după pătrunderea spărgătorului în garajul unei case închiriate de patru studenţi, poliţia a primit un apel, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Anthony Guglielmi.

I-au cerut să stea pe loc, dar în momentul în care sunau la poliţie, suspectul s-a aruncat asupra studentului. Acesta a ripostat lovindu-l cu o sabie de samurai, tâindu-i mâna dreaptă şi partea superioară a pieptului, a adăugat poliţistul.

Victima era un spărgător recidivist ieşit chiar sâmbătă din închisoare.

Statele Unoite ale Americii, unde dreptul de a purta arme este apărat de Constituţie, impun puţine restricţii pentru posesia de săbii, chiar dacă uneori este interzisă agitarea lor în public.

Cred că oricine are dreptul de a se apăra înainte de orice, şi de a-şi apăra casa, şi dacă această persoană a estimat că o sabie de samurai este instrumentul adecvat pentru a o face, nu sunt în poziţia de a spune dacă a făcut bine sau rău, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite