Un american a muşcat un piton de două ori!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitonul se afla in afara oricarui pericol
Pitonul se afla in afara oricarui pericol

Un bărbat din Sacramento (California) a fost acuzat de poliţia locală că a rănit un piton, reptilă de companie, muşcându-l de două ori.

Poliţiştii americani au fost chemaţi, joi noapte, în partea de nord a oraşului pentru a calma un atac. Când au ajuns la locul indicat, ei l-au găsit pe David Senk, un bărbat de 54 de ani, zăcând pe jos, în timp ce un martor ocular îl acuza că a muşcat un piton de două ori, rănindu-l foarte grav, potrivit BBC.

Şarpele a avut nevoie de operaţie în urma agresiunii, iar acum se recuperează. "Acum este bine. Am operat-o noaptea trecută şi se pare că am salvat-o de la moarte", a declarat Gina Knepp, directorul serviciului de îngrijire a animalelor.

David Senk a fost a restat pentru acte de cruzime faţă de animale şi mutilarea reptilei. Luat la întrebare de poliţişti, bărbatul a declarat că era beat şi nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat, nici că a muşcat pitonul şi nici cauza. "Ce-am făcut? Dacă găsiţi proprietarul, spuneţi-i că-mi pare rău. Îi voi plăti toate cheltuielile medicale", a spus americanul.

Până în prezent, nimeni nu şi-a însuşit reptila.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite