Un american şi-a ucis fiica vitregă fiindcă plângea în timpul meciului SUA-Ghana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost acuzat că şi-a ucis în bătaie fiica vitregă în vârstă de 2 ani fiindcă nu se oprea din plâns în timpul meciului dintre Ghana şi SUA, scor 1-2 după prelungiri, din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Africa de Sud

Hector Castro, 27 de ani, a fost arestat sâmbătă şi va fi judecat luni. El le-a declarat poliţiştilor că fata nu se oprea din plâns pe când el se uita la meciul USA- Ghana şi că-i distrăgea atenţia de la partida de fotbal.

Fetiţa a fost bătută crunt cu pumnii şi un şurub sau un cui i-a fost îndesat pe gât în încercarea de a părea că s-a înecat singură, iar moartea i-ar fi survenit în urma unui accident.

"Nu există cuvinte pentru aşa ceva", a spus Victor Rodriguez,  şeful poliţiei din McAllen. "Te face să te gândeşti la câte lucruri merită să i se facă acestui tip, dar în cele din urmă se va confrunta cu sistemul justiţiar ca toţi ceilalţi condamnaţi".

Ceilalţi patru copiii care locuiau în apartamentul lui Castro au fost plasaţi în custodia Serviciilor de protecţie a copilului. Nu se ştie unde se afla mama micuţei când s-a petrecut crima.

Reprezentativa Statelor Unite ale Americii a ratat, sâmbătă, calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Africa de Sud după înfrângerea, scor 1-2 după prelungiri, suferită în meciul cu naţionala Ghanei.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite