Un american a devenit miliardar peste noapte. Vezi cum a fost posibil acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Otelo Vizcaino, un american care lucrează la un muzeu de curiozităţi din Florida, s-a trezit peste noapte cu un miliard de dolari în contul său bancar.

Bărbatul, care avea un venit mediu, a anunţat autorităţile că se întâmplă ceva bizar cu contul său din bancă. El a povestit că totul a început în momentul în care a descoperit că are cardul blocat. Deoarece nu ştia ce s-a întâmplat, s-a dus la bancă pentru a remedia problema, dar acolo a avut o surpriză: a aflat că în contul său a fost transferată suma de un miliard de dolari, fapt care a dus la blocarea contului.

Bărbatul a afirmat că nu ştie de unde au apărut acei bani, iar FBI-ul a intrat pe fir, precizând că este posibil să fie vorba despre un hacker care a spart un cont şi a plimbat banii pentru a li se pierde urma. Ghionul bărbatului este însă că autorităţile americane au pus sechestru pe contul său bancar, fiind incluşi şi banii pe care el îi avea pe card.

Autorităţile au precizat că vor încerca să clarifice lucrurile, iar bărbatul a afirmat că este foarte posibil să-şi prezinte povestea la muzeul de curiozităţi la care lucrează.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite