Vizita lui Medvedev în regiunea rurală Briansk, întreruptă de o furtună neaşteptată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a fost nevoit să îşi scurteze o întâlnire, miercuri, când cortul în care se afla a cedat din cauza unei furtuni, forţând delegaţia să fugă prin ploaie până la un hambar, în timpul unei vizite la ţară, relatează AFP.

Fostul preşedinte avea o întâlnire în regiunea Briansk (vest) cu membrii guvernului şi reprezentanţii lumii agricole cu privire la fermele de bovine, când s-a pornit un vânt puternic ameninţând să dărâme pavilionul demontabil unde se afla preşedintele, conform imaginilor transmise de televiziunea publică.

Când vântul s-a înăsprit şi un panou de sticlă a cedat, premierul a decis să se retragă.

"Cred că ar trebui să schimbăm locaţia pentru că vântul bate foarte tare aici", a spus el cu un aer neliniştit, în timp ce gărzile de corp încercau să susţină edificiul.

Delegaţia a fost nevoită să fugă prin ploaie pentru a ajunge la un hambar, televiziunea difuzând imagini cu feţele şi costumele udate ale delegaţilor.

Medvedev a fost arătat de televiziune şi întâlnindu-se cu cowboys americani recrutaţi pentru a îi iniţia pe ţăranii ruşi în metodele marelui Vest.

"E bine, însă aici totul este puţin diferit", a răspuns unul dintre americanii îmbrăcaţi în blugi, cămaşă în carouri şi pălărie, întrebat - în engleză conform Kremlinului - de către Medvedev despre impresiile sale.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite