Vezi fotografia care ”l-a convins” pe Barack Obama să susțină o campanie umanitară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Președintele SUA, Barack Obama Foto: Reuters
Președintele SUA, Barack Obama Foto: Reuters

Președintele american, Barack Obama a fost convins, după ce a  văzut o fotografie, să susțină o campanie umanitară. Este vorba despre cazul lui Luca Williams care și-a pierdut ambele picioare.

Preşedintele american a fost convins de Dai Baker, un fotograf britanic care se afla la Casa Albă. Acesta şi-a fotografiat mâna pe care scria "Pentru Luca", exact în momentul în care Barack Obama trecea prin cadru.

Când cei din Serviciile Secrete au văzut momentul, s-au năpustit asupra lui Baker, însă acesta le-a explicat că a vrut doar să facă în așa fel încât să crească gradul de conștientizare a problemei de care suferă micuțul Luca.

 Fotografia care ”l-a convins” pe Barack Obama să susțină o campanie umanitară

Când Obama a auzit despre această cauză, l-a lăsat pe Baker să păstreze poza și s-a alăturat campaniei. Fotografii similare și-au postat pe rețelele de socializare și alte persoane publice ca: Pixie Lott, pilotul de curse Sebastian Vettel și jocheul de top AP McCoy.

Băieţelul de doar 3 ani are nevoie de două proteze care costă peste 1,8 milioane de euro. Pentru a strânge aceşti bani, părinţii băiatului au lansat o campanie. Cei doi au rugat lumea să se fotografieze, cu mesajul "Pentru Luca" scris în palmă. Acum, poza cu Barack Obama a devenit cea mai populară.

Click aici pentru mai multe imagini

image
SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite