VIDEO Un bărbat bolnav mintal a răpit un băieţel rătăcit, l-a ucis, apoi l-a dezmembrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel de 8 ani din Brooklyn a fost răpit de un bărbat, apoi ucis şi dezmembrat de acesta. Avocatul bărbatului spune despre clientul său că ar putea fi bolnav mintal, deoarece aude voci, transmite AP.

Leiby Kletzky, în vârstă de 8 ani, s-a rătăcit în timp ce se întorcea de la o şcoală de vară dintr-o zonă bună a cartierului Brooklyn.

Camerele video au surprins momentul în care băieţelul se întâlneşte cu Levi Aron, 35 de ani, care s-a oferit să aibă grijă de el, toate acestea chiar în timp ce mama sa îl aştepta la doar câteva blocuri depărtare.

Poliţiştii au găsit, după doar câteva zile, trupul dezmembrat al copilului, în casa bărbatului.

Detectivii au descoperit picioarele copilului în frigiderul principalului suspect, iar restul trupului a fost găsit într-o valiză roşie, aruncată într-un tomberon din altă zonă a Brooklyn-ului.

După ultimele rapoarte ale autorităţilor, rezultă că Leiby Kletzky a luptat pentru viaţa sa, deoarece Levi Aron avea zgârieturi pe braţe.

Bărbatul s-a panicat atunci când a aflat că mii de voluntari îl căutau pe băiat.

"Când am văzut afişele, am intrat în panică"
, a declarat Levi Aron.

Acesta l-a strangulat pe băiat cu un prosop, apoi l-a ucis.

Familia lui Leiby Kletzky nu doreşte răzbunare: "Ştim că prin moartea lui Leiby, Dumnezeu vrea să ne transmită mesajul că facem ceva greşit. Acum încercăm să ne dăm seama ce greşim".

VIDEO

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite