VIDEO Tornada distruge un tir aflat la marginea drumului în Oklahoma. Şoferul supravieţuieşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tir aflat la marginea drumului a fost spulberat de o tornadă care a măturat tot ce i-a ieşit în cale în statul american Oklahoma. Şoferul tirului a supravieţuit, ca prin minune.

Imaginile au fost surprinse de televiziunea de ştiri locală, Koco. Tirul, în care se afla o persoană - şoferul, Jeremiah Morrison, este făcut bucăţi la trecerea tornadei. Prin minune, bărbatul scapă cu leziuni minore.

"Am văzut de la distanţă cum vine spre mine, aşa că am tras de volan, fiind gata să intru în şanţ, pentru că asta ni s-a spus întotdeauna să facem", povesteşte Morrison pentru Fox19.

"Am privit în sus, părea că tornada dispăruse. Aşa că, m-am întors în camion. Am încercat să-mi pun centura de siguranţă, dar, în acel moment, am simţit că partea şoferului desprinzându-se de pământ. Am închis ochii. Mi-a acoperit faţa cu mâinile. Nu ştiu sigur dacă am leşinat. Ştiu doar că eram întins pe jos. M-am uitat în jur. Am alergat pentru a vedea ce s-a întâmplat. Cred că voiam să evaluez pagubele", a mărtusisit bărbatul.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite