VIDEO SUA: O tânără răpită după ce s-a născut şi-a reîntâlnit mama după 23 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uimitor. O tânără răpită la numai 19 zile de când s-a născut, dintr-un spital din New York , şi-a reîntâlnit mama, după 23 de ani. După ce a contactat Centrul pentru copiii dispăruţi şi exploataţi, tânăra a reuşit să ia legătura cu mama sa biologică.

Tânăra Carlina White a fost răpită, la 4 august 1987, dintr-un spital din Harlem, unde fusese internată de mama sa, Joy White. Mama biologică a tinerei s-a întors la spital la 2 ore după ce îşi internase copilul, doar să descopere că fetiţa fusese răpită, informează CNN.

Cazul a ocupat prima pagină a ziarelor, însă anchetatorii nu au reuşit să îl elucideze. Au existat informaţii că o femeie îmbrăcată în uniformă de asistentă ar fi luat copilul şi ar fi ieşit din clădire.

Tânăra, crescută ca Nejdra Nance, Connecticut, a avut întotdeauna sentimentul că nu face parte din familie şi şi-a început propria anchetă. Carlina a remarcat că nu seamănă cu niciuna dintre rudele sale şi a suspectat că femeia care a crescut-o folosea un card de securitate socială fals.

Ea a contactat Centrul naţional pentru copiii dispăruţi şi exploataţi şi a descoperit pe site o fotografie a unui copil despre care a crezut că este ea. Centrul a ajutat-o pe tânără, care şi-a sunat mama biologică, pe 4 ianuarie 2011.

Testele ADN au confirmat că tânăra este fiica lui Joy White, iar poliţia a început o anchetă în cazul femeii care a crescut-o pe Carlina.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite