VIDEO Gabrielle Giffords va fi mutată într-un centru de reabilitare din Texas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabrielle Giffords, membra Camerei Reprezentanţilor, are suficientă putere să stea în picioare şi singură, urmând să fie mutată vineri într-un centru de reabilitare din Texas, a anunţat unul dintre membrii echipei sale.

Astăzi am scos-o din nou din pat şi am constatat că poate să stea în picioare asistată, a declarat Peter Rhee, directorul Serviciului de Traumatologie din cadrul University Medical Center din Tucson.

Are puterea să stea singură în picioare, să îşi ridice capul. Văd îmbunătăţiri în fiecare zi, a adăugat el, potrivit CNN.

Şeful de personal al lui Giffords, Pia Carusone, a declarat miercuri că reprezentanta a stat în picioare "cu asistenţă".

Doctorul lui Giffords a declarat, miercuri, că, în afară că poate sta în picioare, Giffords a fost pusă într-un scaun cu rotile şi a putut să se uite pe fereastră.

Ne-am dus la o fereastră, să poată vedea munţii din Tucson. Nu mă îndoiesc că acest lucru i-a ridicat starea de spirit, a spus Rhee.

Reprezentanta democrată, care va fi mutată într-un centru de reabilitare din Texas, către sfârşitul săptămânii, îşi făcea griji cu privire la securitatea ei cu mult timp înainte să fie rănită, a declarat soţul ei, marţi.

Am discutat despre acest lucru de mai multe ori. Ea simţea că acest lucru reprezintă o posibilitate, ceea ce s-a şi întâmplat. Au existat ameninţări împotriva ei şi altor membri ai Congresului, a declarat Mark Kelly.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite