VIDEO Un senator american riscă 7 ani de închisoare, după ce şi-a agresat prietena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Un senator american riscă 7 ani de închisoare, după ce şi-a agresat prietena
VIDEO Un senator american riscă 7 ani de închisoare, după ce şi-a agresat prietena

Hiram Monserrate, un senator democrat din New York, a fost fimat în timp ce-şi agresa prietena. Politicianul o trage violent pe femeie prin holul unei clădiri din cartierul Queens, după ce, i-a tăiat faţa cu o bucată de sticlă. El riscă şapte ani de închisoare şi excluderea din politică, transmite NBC.

Imaginile au fost filmate de cinci camere de supraveghere, în cartierul Queens, în luna decembrie a anului 2008. Filmul a fost făcut public în cadrul procesului senatorului, care se desfăşoară la New York.

Filmarea arată cum prietena senatorului, Karla Giraldo, coboară scările cu greutate, ţinându-se cu mâna de balustradă. Aceasta încearcă să sune la uşa unui vecin, dar este smulsă afară de Monserrate, care o scoate cu forţa din imobilul aflat în zona Jackson Heights. Femeia plânge, cerând ajutor.

Karla Giraldo a declarat că acesta a spart un pahar şi a tăiat-o pe faţă cu un ciob, dar ulterior a retractat şi a spus că totul a fost un accident bizar şi a refuzat sa coopereze cu procurorii. Rana din jurului ochiului stâng al femeii a necesitat 20 de copci.

  • Un tribunal din New York l-a pus pe politician sub acuzare. Iar dacă va fi gasit vinovat de agresiune, Monseratte isi va pierde locul de senator in Congresul de New York si ar putea petrece sapte ani in spatele gratiilor.


Senatorul a pledat nevinovat, iar purtătorul său de cuvând a spus că acuzaţiile care i se aduc sunt motivate politic.

  • Hiram Monserrate (născut la 12 iulie 1967) este membru al Senatului din New York. El reprezintă Districtul 13, care include cartierul Queens.
  • În ciuda rolului său în schimbarea controlului asupra Senatului newzorkez, care revine acum republicanilor, Monserrate rămâne un democrat.
  • A fost membru al Consiliului din New York, reprezentând Districtul 21.
  • Politicianul a fost arestat in decembrie 2008.
SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite