VIDEO Uraganul Felicia devine tot mai puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Uraganul Felicia devine tot mai puternic
VIDEO Uraganul Felicia devine tot mai puternic

Furtuna tropicală Felicia s-a transformat în uragan deasupra Oceanului Pacific, la peste 2.000 km de coasta vestică a Mexicului, potrivit Centrului american al uraganelor din Miami. Uraganul Felicia devine tot mai puternic în Oceanul Pacific şi este foarte probabil să absoarbă în curând furtuna tropicală Enrique, relatează miercuri AP.

UPDATE: Centrul naţional pentru uragane din Miami a anunţat că viteza maximă a vânturilor care însoţesc Uraganul Felicia a crescut miercuri la aproape 169 km/h. Felicia urmează să devină un uragan puternic mai târziu în cursul zilei de miercuri, a apreciat sursa citată.

Uraganul Felicia este localizat la circa 2.197 vest-sud-vest de peninsula Baja California şi se mişcă pe direcţia vest-nord-vest cu aproape 19 km/h, potrivit Agerpres.

Între timp, furtuna tropicală Enrique este însoţită de vânturi în scădere cu o viteză maximă de până la 80 km/h şi ar urma să fie absorbită de Felicia. Enrique este localizat la circa 1.328 km vest-sud-vest de Baja California şi se deplasează pe direcţia vest-nord-vest cu 24 km/h.

Ieri, vânturile atingeau viteza de 129 km/h, Felicia putând deveni un uragan major în următoarele zile. Uraganul se situa la circa 2.100 km sud-vest de California Inferioară, Mexic.

Pe de altă parte, furtuna tropicală Enrique, situată la 1.200 km în sud-vestul Californiei Inferioare, se întărise cu vânturi de circa 100 km/h, potrivit Centrului american.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite