VIDEO Statele Unite: Un preot catolic ucis chiar în propria casă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Statele Unite: Un preot catolic ucis chiar în propria casă!
VIDEO Statele Unite: Un preot catolic ucis chiar în propria casă!

Cadavrul unui preot catolic, Edward "Father Ed" Hinds, în vârstă de 61 de ani, a fost descoperit vineri în faţa casei de rugăciuni de lângă biserica aflată într-o suburburie a oraşului american Newark, statul New Jersey, relatează New Jersey Real-Time News, în ediţia sa electronică.

Poliţia presupune că preotul ar fi fost ucis de una din persoanele fără adăpost sau nevoiaşe pe care le ajuta acesta, excluzând că atacatorii să-l fi confundat, deoarece era îmbrăcat în straie de preot. Procurorul Robert Bianchi a explicat mass-media că Hinds a murit în urma unui traumatism sever.

„Uneori, acest tip de generozitate se plăteşte”, a constatat pe o notă filosofică unul dintre anchetatori. Până acum nu s-au acordat detalii presei în ceea ce priveşte ancheta, însă poliţia a precizat că a primat un apel la 112 în care se raporta crima.

Nimeni nu se aştepta la un astfel de sfârşit tragic al lui Edward Hinds. „Acest lucru nu are niciun sens, nimen nu-i dorea moartea”, a declarat episcopul Arthur Serratelli, care a mai adăugat că „nu a existat niciun motiv pentru ca cineva să comită un astfel de act mârşav”.

Autorităţile au declarat că nu au găsit arma crimei şi că nicio persoană nu a fost arestată. Nu se ştie dacă există sau nu suspecţi. Conform poliţiei din New Jersey, crima s-a comis în jurul orei 23.00.

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, părintele Edward Hinds ar fi fost în bucătărie, cu câteva minute înainte de a muri, acolo unde şi-a preparat o cafea. Poliţia a înschis şcoala de lângă parohie şi a trimis acasă toţi copiii. „Trebuie să ne gândim la securitatea celor mici, mai ales că este vorba despre o crimă”, a comentat Bianchi.

Iată, mai jos, video de la locul crimei şi declaraţia poliţiei.
Sursa video: New Jersey Real-Time News

Morris authorities investigate homicide of Chatham church pastor
Chatham priest found dead at church
SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite