VIDEO Imagini declasificate cu locul în care se testează cele mai avansate tehnologii ale armatei americane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai renumită bază militară din lume, Zona 51 (în engleză: Area 51), care oficial nu există, a fost „trădată" ce o serie de fotografii care au fost făcute publice. Deşi Guvernul american neagă existenţa bazei în care SUA testează cele mai avansate tehnologii ale armatei americane, National Geographic a intrat în posesia unor imagini secrete declasificate.

Cel mai secret loc de pe Pământ, cum încearcă americanii să-l păstreze, devine pe zi ce trece mai cunoscut de către oamenii din întreaga lume, din cauza fotografiilor desecretizate. Mai multe informaţii au fost făcute publice, iar imaginile ajunse pe mâinile jurnaliştilor de la National Geographic au făcut rapid înconjurul lumii.

Din informaţiile ajunse la presă reiese că în Zona 51 se lucrează cu substanţe toxice, că este posibil să existe extratereştrii capturaţi pentru experimente şi că se testează OZN-uri. În fotografiile publicate de National Geographic se prezintă resturile avionului de spionaj A-12, prăbuşit în anul 1963, americanii muşamalizând atunci incidentul pentru a nu se afla ce progrese au făcut în tehnologia supersonică.

image
image
image
image

Click aici pentru mai multe fotografii

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite