VIDEO Fetiţele, învăţate să alăpteze cu ajutorul unei păpuşi. Ideea a stârnit controverse în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucăriile din ziua de azi pot să facă mult mai multe lucruri decât cele existente pe vremea când eram noi copii. Unele păpuşi, spre exemplu, pot vorbi, dar invenţia unei companii spaniole în materie de jucării este prea mult chiar şi pentru standardele din ziua de azi.

Este vorba despre o păpuşă care trebuie să fie alăptată atunci când plânge şi care se va regăsi pe rafturile magazinelor din Statele Unite. Păpuşa este însoţită de un sutien dotat cu senzori, pe care fetiţele trebuie să-l poarte şi să "alăpteze".

Păpuşa a fost deja lansată în Europa, în urmă cu patru ani şi a adus companiei producătoare câştiguri de peste 2 milioane de dolari. Cu toate acestea, deşi compania susţine că intenţionează să responsabilizeze copii în ceea ce priveşte îngrijirea unui bebeluş, americanii consultaţi de CNN nu sunt deloc entuziasmaţi de noua invenţie. 

Unii părinţi sunt de părere că păpuşa nu va face alceva decât să accelereze maturizarea fetiţelor şi chiar dorinţa lor de a deveni mame.

Pe site-ul companiei, noua jucărie este promovată prin raportarea la religie arătându-se că până şi Dumnezeu sprijină hrănitul la sân, ideea fiind ilustrată cu o imagine în care Fecioara Maria îl alăptează pe Iisus.

Le-aţi cumpăra copiilor voştri o astfel de jucărie?

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite