VIDEO Directorul unui liceu din New York a fost luat ostatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Directorul unui liceu din New York a fost luat ostatic
VIDEO Directorul unui liceu din New York a fost luat ostatic

O persoană înarmată a luat ostatic marţi directorul unei şcoli din Pine Plains, localitate situată la aproximativ 145 de kilometri de oraşul New York , a anunţat poliţia locală, transmite postul CNN. Nimeni nu a fost rănit.

UPDATE Bărbatul care a luat ostatic directorul şcolii newyorkeze s-a predat forţelor de poliţie. Nu s-au raportat persoane rănite.

Bărbatul care a luat ostatic directorul unui liceu din statul New York s-a predat, a anunţat poliţia locală, care a precizat că nu există răniţi, relatează CBS News.

Poliţia l-a încercuit pe agresor într-o cameră din liceul Stissing Mountain şi negociază, a anunţat un oficial local, Gregg Pulver.



După cum se pare, bărbatul este un părinte, a afirmat Pulver.

Nu este clar dacă ostaticul este directorul liceului sau al gimnaziului din clădire.

Pulver a declarat că a primit primele informaţii în jurul orei în care s-a deschis şcoala, la ora locală 7.45 (14.45 ora României). Nu este clar câte persoane se află în şcoală, dar de obicei sunt 500 de elevei şi 100 de profesori. 

La faţa locului au fost trimise echipe ale poliţiei statului New York, precum şi o echipă SWAT. Potrivit lui Pulver, 100 de membri ai forţelor de ordine au fost desfăşuraţi.

image
SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite