VIDEO Un adolescent de 16 ani din Chicago, bătut mortal de colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Un adolescent de 16 ani din Chicago, bătut mortal de colegi
VIDEO Un adolescent de 16 ani din Chicago, bătut mortal de colegi

O nouă victimă a violenţelor în rândul adolescenţilor americani, Derrion Albert, un băiat de 16 ani, şi-a pierdut viaţa săptămâna trecută, în timpul unei confruntări sângeroase între două găşti rivale, ai căror membri sunt elevi la un liceu din Chicago. Agresiunea a avut loc în plină stradă, iar imaginile au fost difuzate de postul CNN.

Scandalul a izbucnit zilele trecute între două bande rivale din Chicago. Din motive încă neclare, tinerii s-au luat la bătaie în mijlocul străzii. Nimeni nu a reuşit să-i oprească pe adolescenţi din dezlănţuirea de furie.

Mai citeşte şi:


În timpul confruntării, Albert a fost izbit în cap cu o scândură, iar după ce a căzut la pământ, a fost lovit fără milă de cel puţin două persoane. Deşi colegii s-au grăbit să-l ajute, adolescentul nu a mai putut fi salvat.

Familia este în stare de şoc. Poliţiştii din Chicago anchetează moartea violentă a elevului de 16 ani, de la liceul Fengler, şi, deşi au la dispoziţie o filmare cu momentul în care adolescentul este ucis în bătaie, nu au reuşit încă să identifice vreun suspect.

Embedded video from CNN Video

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite